Marketing za sve

Izrada web shopa

Zašto nas odabrati za izradu vašeg web shopa?

Marketing za sve izrađuje web shop kako bi poboljšao korisničko iskustvo i iskoristio prilike za skuplju prodaju. Izrađujemo web shop koji znatiželju pretvara u konverziju.

Kombiniramo izvrstan dizajn sa strategijom sadržaja kako bi izgradili vaš digitalni prodajni izlog usmjeren na pretvorbu.

Usredotočeni smo na stvaranje vrhunske usluge za klijente

Google recenzija
Clutch recenzija
Glassdoor recenzija
Clutch web dizajn
Clutch SEO agencija
Clutch content usluge
SEmrush certificirani partner

Koje platforme koristimo za izradu web shopa?

Koristimo vodeće svjetske platforme za e-trgovinu razvijene za stvaranje jednostavnih korisničkih iskustava i više konverzije (kupnji). U kombinaciji s web stranicom dizajniranom za konverziju, moćan su alat za razvoj vašeg digitalnog poslovanja.

Specijalizirani smo za razvoj, konfiguraciju i integraciju sa Shopify e-trgovinom i WooCommerce. Bez obzira na to koliko je velika vaša trgovina i koliko je raznolika ponuda, možemo je izgraditi uz Shopify ili WordPress.

Kombinacijom pristupa temeljenog na podacima s naprednom dizajnom, vaš novi web shop je spreman otvoriti svoja vrata.

Bilo da se radi o potpuno novoj web stranici ili o preseljenju vaše trenutne web stranice, naš tim je tu da vam pruži alate koji su vam potrebni za uspjeh.

Shopify web shop dizajn

Lijepo izložite svoje proizvode

Vaše web mjesto činimo najboljim web mjestom za e-trgovinu na internetu, unaprjeđujući vaš brend i digitalnu prisutnost dok vašim kupcima pružamo jednostavan način pristupa vašim proizvodima.

To činimo dizajniranjem web shopa kojim je jednostavno upravljati, usmjerenog na pretvorbu, besprijekorno integrirajući vodeće alate i platforme za e-trgovinu. Činimo da izgleda dobro, jer u e-trgovini prvi dojam stvarno bitan.

Bez obzira na vašu djelatnost, posjedujemo iskustvo u web razvoju za izradu web shopa koji privlači vaše kupce.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ. Više volimo da naš posao priča za nas. Provjerite naše radove kako biste vidjeli primjere izrade web shopa.

S lakoćom upravljajte, pratite i testirajte svoj web shop

Dizajniramo sustav upravljanja sadržajem vašeg web mjesta prema vašim potrebama, omogućujući vam da s pouzdanjem preuzmete kontrolu nad svojim web shopom.

  • Ažurirajte katalog proizvoda: unutar jednostavnog korisničkog sučelja dok upravljate svojim cijenama i unakrsno promovirate proizvode, sve unutar istog sustava;
  • Pratite svoj uspjeh i mjerite rezultate prodaje: implementirat ćemo GA4, sve inventarne i računovodstvene alate trećih strana koje odaberete. Zatim ćemo vas naučiti kako postaviti ciljeve konverzije i pratiti - od ponašanja posjetitelja do inventara i prihoda.

Nikada nećete morati preispitivati ​​svoje ulaganje u razvoj i izradu web shopa. Sve ćete znati uz jasne metrike, analitiku i podatke.

Provjerene usluge web shop dizajna

Potaknite radnje, educirajte kupce i poboljšajte prodaju.

Jeste li spremni nadmašiti svoje konkurente? Možemo vam pomoći poboljšati izvedbu vaše e-trgovine s prilagođenim značajkama i još mnogo toga.

Zašto nas odabrati za svog WooCommerce partnera?

WooCommerce je WordPress dodatak za razvoj e-trgovine s vrlo prilagodljivim temama, sučeljem jednostavnim za korištenje i nevjerojatnom skalabilnošću. 

Svaka stranica na vašoj WooCommerce web stranici bi trebala biti dizajnirana za promicanje radnji vaših posjetitelja.

Bilo da želite pokrenuti novu WooCommerce web stranicu ili poboljšati svoju trenutnu digitalnu trgovinu, naši stručnjaci za web dizajn stvaraju potpuno integrirane koncepte koji spajaju dizajn, sadržaj i strategiju.

WooCommerce web stranica izrađena uz našu stručnost poboljšava vaš brend, dovodi posjetitelje na vašu web stranicu i pretvara ih u kupce.

WooCommerce web shop dizajn

Kako funkcionira razvoj WooCommercea kod nas?

Proces integracije WooCommercea u vašu WordPress web stranicu je pažljivo osmišljen, pri čemu dodajemo teme, fotografije proizvoda, opise proizvoda i druge SEO značajke, kako bismo stvorili agilnu trgovinu za vaše poslovanje putem e-trgovine.

1. Besplatne konzultacije 

Proces započinjemo održavajući sastanke za otkrivanje onoga što je vaše poslovanje, što trebate i kako želite da trgovina radi. Razgovaramo s vama o vašem projektu i pokušavamo utvrditi jesu li specifikacije koje zahtijevate izvedive. Također, u ovoj fazi iznosimo stručne prijedloge o tome kako možete obaviti izmjene kako biste poboljšali trgovinu.

2. Razvijanje strategije i ugovaranje usluga

Nakon što imamo nacrt projekta, započinjemo istraživanje konkurencije i tržišta s našim stratezima za brendiranje i programerima. Ovdje je cilj utvrditi gdje se vaše poslovanje trenutno nalazi i kako ga možemo dovesti na razinu na kojoj ga želite vidjeti. Razvijamo strategiju i donosimo je na odobrenje.

3. Faza razvoja

Nakon finaliziranja smjera projekta, započinjemo rad na vašoj WordPress stranici i WooCommerce dodatku s odabranim timom i razvijamo početnu testnu verziju. Mjerimo brzinu, provjeravamo funkcionalnost i pomno pratimo trgovinu kako bismo identificirali potencijalne probleme.

4. Pokretanje web shopa

S vama pokrećemo web shop i pomno pratimo napredak. Ovaj korak također uključuje predaju web shopa vama i osiguravanje da poznajete sve različite funkcije vaše nove e-trgovine. Educiramo vas o pozadini web shopa prije konačnog pokretanja.

5. Održavanje nakon razvoja

Obavljamo preventivno održavanje, audit i otklanjanje pogrešaka vašeg web shopa kako bi mogao normalno funkcionirati. Redovito održavanje vaše web stranice je važno kako biste ispravili nedostatke, poboljšali dizajn i ostali konkurentni.

Koja je naša uloga za razvoj WooCommercea?

1. Pretvorba PSD u WooCommerce temu

Pretvaramo vaše PSD datoteke u dinamičke teme vaše e-trgovine kako biste mogli prijeći sa zadanih tema i ponuditi svojim kupcima personalizirano i vrhunsko iskustvo u vašoj e-trgovini.

2. Upravljanje i integracija WooCommerce dodataka

Društvene mreže imaju veliku ulogu u širenju svijesti o vašoj e-trgovini i dovođenju kupaca k vama. Dodajemo proširenja društvenih mreža u vašu WooCommerce e-trgovinu putem dodataka i integriramo ih u vašu WordPress web stranicu. Također, integriramo i upravljamo ostalim WordPress dodacima koji će poboljšati brzinu i učinkovitost vaše e-trgovine.

3. WooCommerce migracija

Osim što kreiramo web shop od nule, također prenosimo već uspostavljene trgovine na WooCommerce. Naše usluge uključuju jamstvo bez gubitka podataka, optimizaciju, izradu opisa proizvoda i više.

4. Integracije API-ja treće strane

Naše usluge uključuju integraciju API-ja treće strane u vašu WooCommerce e-trgovinu s pomoću REST API-ja. Također osiguravamo da je kompatibilan s vašom verzijom WordPressa i WooCommercea i ostalim dodacima. Osiguravamo da nema grešaka prije nego što ga pokrenemo u vašoj e-trgovini.

5. Razvoj i izmjene WooCommerce trgovine

Razvijamo vaš web shop od nule i postavljamo sve značajke kao što su: opisi, navigacija na blagajni, popusti na košarici itd. Možemo modificirati vašu trenutnu e-trgovinu kako bismo povećali njezinu funkcionalnost, brzinu i korisničko iskustvo .

Privucite kupce korisničkim sučeljem, dizajnom i sadržajem usmjerenim na pretvorbu

Jednostavno i intuitivno korisničko iskustvo oduševljava kupce, predstavlja vaše proizvode i usmjerava korisnike na kupnju.

Naši web dizajneri razmatraju svaki aspekt korisničkog iskustva na vašoj web stranici e-trgovine i grade na vašem brendu i content strategiji kako bi pomogli korisnicima da poduzmu radnju.

Stvaramo personalizirano korisničko iskustvo koje potiče angažman korisnika, usredotočeni smo na stvaranje sadržaja i web shop dizajn, kako bismo vam ponudili sveobuhvatnu strategiju konverzije.

Istaknite svoj web shop od konkurencije s pomoću digitalne trgovine koja je jednostavna za korištenje, vizualno uvjerljiva i visoko rangirana na internet tražilicama.

Slobodno prijeđite na WooCommerce bez pada prodaje

Promjena platforme koja pokreće vašu e-trgovinu može biti rizična. Naravno, osim ako nemate pravog partnera za web dizajn uz sebe. Naši stručnjaci za web dizajn predviđaju i prevladavaju izazove u procesu migracije na WooCommerce.

Naš tehnički tim osigurava da vaša prodaja ne izostane tako što:

  • Razumijemo tijek prodajnih naloga i proces ispunjavanja;
  • Osiguravamo migriranje kataloga proizvoda uključujući metapodatke i preusmjeravanja;
  • Pomažemo s prijedlozima aplikacija na temelju postojeće web stranice ili novih zahtjeva;
  • Omogućavamo konfiguraciju e-trgovine i postavki za otpremu, porez i pristupnike;
  • Provodimo funkcionalno testiranje i testiranje preglednika;
  • Tijekom migracije platforme za e-trgovinu, potreban vam je stručan dizajnerski tim koji je fleksibilan i responzivan.

Povećajte svoju online prodaju putem učinkovitog web shopa

Recite nam svoje poslovne ciljeve i naši stručnjaci za korisničko iskustvo, programeri i content stručnjaci će optimizirati vašu stranicu za konverzije.

Koristimo psihologiju dizajna kako bismo stvorili osjećaj hitnosti koji potiče vaše posjetitelje da poduzmu radnje i postanu kupci.

Integracija web mjesta

Besprijekorno integrirajte svoje sustave, bilo da se radi o WooCommerce ili Shopify web razvoju e-trgovine. To uključuje više od samo dobrog dizajna. Potrebna vam je logistička snaga da podnesete sve te klikove.

Od sustava za upravljanje inventarom do dobavljača usluge dostave i softvera za fakturiranje, integrirat ćemo vaš web shop s alatima koji će omogućiti da vaše poslovanje napreduje.

jedna stranica

Što su integracije trećih strana u e-trgovini?

Integracije trećih strana su softver koji je povezan s vašom e-trgovinom kako bi vašim kupcima pružio najbolje iskustvo.

E-trgovine nemaju uvijek ugrađene sve značajke pa su vam potrebni vanjski softveri i dodaci. To uključuje integracije pristupnika za plaćanje, funkciju chata, pristupnik za dostavu i upravljanje fakturiranjem itd.

Koliko opcija plaćanja može imati web shop?

Web shop može imati onoliko POS opcija koliko želite uključiti.

Naša preporuka je da integrirate samo one najčešće korištene u svojoj regiji, kako web stranica ne bi bila pretrpana prekomjernim kodom.

Dobijte više kupaca putem učinkovite SEO optimizacije

Naši stručnjaci za web razvoj e-trgovine izrađuju web stranice koje se pojavljuju u vrhu pretraživanja, što dovodi do više kvalificiranih posjetitelja na vašu web stranicu. Povećana relevantnost povećat će broj klikova i konverzija.

Povećanje konverzija počinje privlačenjem pravih kupaca na vaš web shop. Naša stručnost u SEO optimizaciji za tražilice, analizi i istraživanju ključnih riječi pomaže rangiranju vaše web stranice.

Kombinirajući našu stručnost u istraživanju i analizi, možete nadmašiti konkurente i poboljšati prodaju.

Dosegnite više mobilnih korisnika s responzivnim dizajnom

56% prometa na web stranici dolazi s mobilnih uređaja, a ne sa stolnih računala. Prestanite gubiti kupce, jer ne mogu jednostavno pristupiti vašoj web lokaciji sa svog pametnog telefona ili tableta.

Ako otvorite responzivno web mjesto na radnoj površini i promijenite veličinu prozora preglednika, sadržaj će se dinamički preurediti kako bi odgovarao prozoru preglednika.

Stranica provjerava slobodan prostor na mobitelima i zatim se predstavlja u idealnom aranžmanu.

Naši stručnjaci za web dizajn i razvoj e-trgovine izrađuju web stranice koje izgledaju lijepo i funkcionalno na svim uređajima. To znači da svojim kupcima možete pružiti ono što žele - zadovoljavajuće iskustvo kupnje.

Koje su naše usluge web shop dizajna?

 Kombinirajte izvrstan dizajn s content strategijom kako biste izgradili svoj digitalni prodajni izlog usmjeren na pretvorbu.

Pravovremene isporuke, odabrani programeri i profesionalni stil upravljanja nekoliko su dodatnih razloga zašto možemo biti savršeni za usluge razvoja vaše e-trgovine.

Razvoj web stranica za e-trgovinu

Naše usluge razvoja e-trgovine uključuju dizajniranje web shopa od nule i nadogradnja vaše postojeće web stranice s boljim tehnološkim paketom, poboljšanim hostingom, dodacima i optimizacijom. Kreiramo elemente web shopa, uključujući stranice proizvoda, naplate, početnu stranicu i više.

ERP eCommerce integracija

Možemo vam olakšati upravljanje vašom e- trgovinom integracijom ERP softvera. Softver vam pomaže u organiziranju svih aspekata vaše trgovine, kao što su upravljanje inventarom, fakturiranje i optimizacija web stranice.

Optimizacija stranice proizvoda

Pomažemo vam da stranice vaših proizvoda budu u vrhu stranice s rezultatima pretrage na internet tražilicama, optimiziranjem opisa, slika i oznaka. Ova usluga je neophodna za e-trgovinu koja posluje na zasićenim tržištima s velikom konkurencijom.

Migracija sadržaja

Specijalizirani smo za premještanje vašeg sadržaja s postojeće web stranice na novu - bez gubitka podataka. Migracije mogu biti nezgodne, posebno ako se neke značajke dodaju ili uklone na novoj web stranici, ali možete biti sigurni s našim programerima koji imaju iskustva u ovom procesu.

Audit web shopa

Nudimo usluge audita e-trgovine kako bismo vam pomogli uskladiti vaše poslovne ciljeve s onim što vaša trgovina nudi. Tako možemo osigurati da je vaš web shop u najboljem stanju za postizanje željenih rezultata. Izrađujemo izvještaje o svim problemima i rješavamo ih za vas.

Održavanje i podrška

Nudimo usluge dugoročnog održavanja i tehničke podrške za web stranice e-trgovine nakon što ih predamo vama. To uključuje redovite revizije, otklanjanje pogrešaka, ažuriranja i više.

Koje usluge digitalnog marketinga su prave za vas?

Na kraju dana naša želja je učiniti internet boljim mjestom s web stranicama koje informiraju i konvertiraju. Želimo da zavolite vašu web stranicu opet.

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

(385)989561530 

Kontaktirajte nas >


Pridruži se 600+ osoba koje primaju besplatne digitalni marketing savjete svaki drugi tjedan

Hvala, uskoroćemo vas kontaktirati!

Prijavom prihvaćate našu Politiku privatnosti.

© 2024 Marketing za sve