Marketing za sve

Digitalni marketing za štrebere: ilustrirani priručnik za digitalni marketing

E-knjiga: Digitalni marketing za štrebere rezultat je prilagođene edukacije generacija digitalnih marketera. Neke od najvažnijih marketinških lekcija nam daju odgovore: što trebaju učiniti kanali digitalnog marketinga da bi bili uspješni? Kako privući posjetitelje i pretvoriti ih u potencijalne i krajnje kupce?

Kome je E-knjiga namijenjena?

  • početnicima, osobama koji započinju svoj biznis ili ga već imaju, ali ne koriste kanale digitalnog marketinga;
  • osobama koje trebaju jednostavno i jasno uputstvo bez kompliciranih definicija, koje ulazi u srž marketinga novog doba za rast svog online poslovanja.

Kada završite s čitanjem Digitalnog marketinga za štrebere, imat ćete solidno razumijevanje svih glavnih tema i specifičnih radnji u digitalnom marketingu koje ćete morati poduzeti da biste sami uspjeli. Znat ćete koje radnje dovode do kojih ishoda. Znat ćete kamo idete i kako do tamo doći.

Tko je Ivo Perković?

Ivo je osnivač i CEO agencije za digitalni marketing Marketing za sve. Kreator Digitalni marketing tečaja i iskusni edukator i predavač na visokoškolskim ustanovama i centrima cjeloživotnog učenja.

ivo perkovic

"Digitalni marketing je zabavan

Nadam se da će vas vaši novi uvidi motivirati da počnete digitalni marketing i ostanete aktivni. Digitalni marketing je zapravo ugodan, jer je kreativan, društven i analitički. Digitalni marketing je ključan za moderno poslovanje, ali je i vrlo zabavan.

Ivo PerkovićIvo PerkovićOsnivač, CEO Marketing za sve

Počnite poboljšavati svoj digitalni marketing!

Pronađite učinkovite lekcije o raznovrsnosti i snazi kanala digitalnog marketinga, društvenih medija i oglašavanja, sve na jednom mjestu

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

(385)989561530 

Kontaktirajte nas >


Pridruži se 600+ osoba koje primaju besplatne digitalni marketing savjete svaki drugi tjedan

Hvala, uskoroćemo vas kontaktirati!

Prijavom prihvaćate našu Politiku privatnosti.

© 2024 Marketing za sve