O nama

Ostvarite bolju online vidljivost!

Vaša smo podrška da ostvarite pothvat

Tim naše agencije za internet marketing je uvijek u korak s najnovijim trendovima i osigurati će vam najbolju strategiju za rast vašeg online poslovanja!

Vjerujemo u kreativnost

Izrađujemo jedinstvene web stranice za prodaju vašeg proizvoda ili usluge. Naš cilj je dizajnirati web stranicu koja će izgledom očarati vaše posjetitelje, ponuditi im vašu priču u rješavanju njihovih problema i potaknuti ih na radnju.


Svaka online radnja ima vidljiv utjecaj na vašu tvrtku. Naše su web stranice napravljene za viši poredak u tražilicama, kako bi primili više prometa i konverzija bez trošenja novca na oglase. Svaki utjecaj na web stranicu daje mjerljiv rezultat. Svaki rezultat se može poboljšati. Pažljivim definiranjem filtera, ciljeva i tokova prikupljamo i analiziramo točne podatke.


Naš pristup je jasan i nedvosmislen: da ostvarite poslovni rast i da budete zadovoljni!

Vjerujemo u iskustvo

Mi smo dizajneri, kreativci i marketinški stručnjaci s desetljećima iskustva, koji će surađivati s vama kako bi ostvarili vaše poslovne ambicije i viziju.

 

Podaci su temelj digitalnog marketinga. Analiziramo trenutno rangiranje ključnih riječi i pružamo nove prilike za SEO i plaćeno oglašavanje; intervjuiramo dionike i publiku; provodimo konkurentna istraživanja; slušamo i ispitujemo; osmišljavamo prilagođene programe obuke.

 

Pomažemo da povećate svoje poslovanje smislenim rješenjima i mjerljivim povratom vaše investicije.

Vjerujemo u povezanost

Želite li sa stilom poboljšati dizajn svoje web stranice? Pokušavate li se lakše povezati s potrošačima na Google-u, Facebooku itd.? Bez obzira na vaše zanimanje ili iskustvo s digitalnim marketingom, naš tim spreman je provesti vas kroz svaki korak procesa dok ne vidite opipljive rezultate.

 

Samo bliska suradnja i jasna komunikacija dok zajedno ne ispravimo stvar kako treba. Ovo je način na koji smo pomogli malim i srednjim tvrtkama da povećaju svoju vidljivost i započnu smislene razgovore s potrošačima. 
 
Iskrenost, jasnoća i stručnost je temelj na kojem stvaramo autentične ljudske veze kako bismo oboje mogli rasti zajedno.

Razmišljamo drugačije

Ivo Perković

Ivo Perković

CEO, stručnjak iz digitalnog marketinga, web dizajner

Spreman za početak? Razgovaraj s Ivom

Hvala, ubrzo ćemo te povratno kontaktirati!

Marketing za sve

Agencija za digitalni marketing s punom uslugom za mala i srednja poduzeća!

Adresa: Dinka Šimunovića 2, Split

Kontakt: 098 9561 530

info@marketingzasve.hr

Pridruži se više od 600 osoba koji primaju besplatne digitalni marketing savjete svaki drugi tjedan

Hvala, uskoroćemo vas kontaktirati!

Prijavom prihvaćate našu Politiku privatnosti.

© 2024 Marketing za sve