Marketing za sve

Politika privatnosti

Posljedni put ažurirano 20.02.2024.


Marketing za sve, obrt za usluge, vl. Ivo Perković (“nas”, “mi” ili “naš”) upravlja web stranicom https://www.marketingzasve.hr (“Usluga”).

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu uslugu i izborima koje ste povezali s tim podacima. Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom.


Definicije


Osobni podaci
Osobni podaci znače podatke o pojedincu koji se mogu identificirati iz tih podataka (ili iz tih i drugih informacija koje su u našem posjedu ili će vjerojatno doći u naš posjed).


Podaci o korištenju
Podaci o korištenju su automatski prikupljeni podaci ili generirani upotrebom Usluge ili iz same infrastrukture Usluge (tj. trajanje posjeta stranici).


Kolačići
Kolačići su male podatkovne datoteke koje se postavljaju na vaše računalo ili mobilni uređaj kada posjetite web stranicu. Kolačiće naširoko koriste pružatelji mrežnih usluga kako bi (na primjer) omogućili rad svojih web stranica ili usluga ili radili učinkovitije, kao i za pružanje informacija o izvješćivanju.


Kontrolor podataka
Voditelj obrade podataka je osoba koja (sama ili zajedno ili zajedno s drugim osobama) određuje svrhe i način na koji se osobni podaci obrađuju ili će se obrađivati.

U svrhu ove Politike privatnosti, mi smo voditelj obrade vaših podataka.


Obrađivač podataka (ili pružatelji usluga)
Izvršitelj obrade podataka (ili pružatelj usluga) znači bilo koja osoba (osim zaposlenika Voditelja obrade podataka) koja obrađuje podatke u ime Voditelja obrade podataka.

Možemo koristiti usluge različitih Davatelja usluga kako bismo učinkovitije obradili vaše podatke.


Subjekt podataka
Subjekt podataka je svaki pojedinac koji je subjekt osobnih podataka.


Korisnik podataka
Korisnik je pojedinac koji koristi našu uslugu. Korisnik odgovara subjektu podataka, koji je subjekt osobnih podataka.


Prikupljanje i korištenje informacija


Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.


Vrste prikupljenih podataka


Osobni podaci
Dok koristite našu uslugu, možemo od vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju ("Osobni podaci"). Podaci koji mogu identificirati osobu mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • E-mail adresa
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Adresa, država, regija, žuapnija, poštanski broj, grad
  Kolačići i podaci o korištenju: Vaše osobne podatke možemo koristiti kako bismo odgovorili na vaše zahtjeve, kontaktirali vas s biltenima (newsletterima) ili vas obavijestili o marketinškim događajima koji bi vas mogli zanimati. Možete odustati od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas slijedeći poveznicu za odjavu pretplate ili tako da nas kontaktirate kako bismo vas uklonili iz svake e-pošte koju šaljemo.


Podaci o korištenju
Također možemo prikupljati informacije o tome kako se pristupa usluzi i kako se ona koristi ("Podaci o korištenju"). Ovi podaci o korištenju mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.


Podaci o praćenju i kolačićima
Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i čuvanje određenih informacija.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koji mogu uključivati ​​anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se također koriste su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.


Korištenje podataka


Prikupljene podatke koristimo u razne svrhe:

 • Za pružanje i održavanje naše usluge
 • Kako bismo vas obavijestili o promjenama naše usluge
 • Kako bismo vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše usluge kada to odaberete
 • Za pružanje korisničke podrške
 • Za prikupljanje analiza ili vrijednih informacija kako bismo mogli poboljšati našu uslugu
 • Za praćenje korištenja naše usluge
 • Za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema
  Da bismo Vam pružili novosti, posebne ponude i općenite informacije o drugim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već kupili ili o kojima ste se raspitivali, osim ako niste odabrali primanje takvih informacija


Zadržavanje podataka


Zadržat ćemo vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke radi usklađivanja s primjenjivim zakonima), rješavanje sporova i provedbu naših pravnih ugovora i politika.

Također ćemo zadržati podatke o korištenju za potrebe interne analize. Podaci o korištenju općenito se čuvaju kraće vremensko razdoblje, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše usluge ili kada smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vremensko razdoblje.


Prijenos podataka


Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti na — i održavati na — računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge vladine jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše jurisdikcije.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon čega slijedi podnošenje takvih informacija predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Poduzet ćemo sve razumno potrebne korake kako bismo osigurali da se s vašim podacima postupa na siguran način i u skladu s ovom Politikom privatnosti i neće doći do prijenosa vaših osobnih podataka u organizaciju ili državu osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole uključujući sigurnost vašeg podatke i druge osobne informacije


Otkrivanje podataka


Otkrivanje za provedbu zakona


Pod određenim okolnostima, od nas se može tražiti da otkrijemo vaše osobne podatke ako to zahtijeva zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih tijela (npr. suda ili vladine agencije).


Pravni zahtjevi


Vaše osobne podatke možemo otkriti u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna za:

 • Za poštivanje zakonske obveze
 • Za zaštitu i obranu prava ili imovine Marketinga za sve
 • Za sprječavanje ili istraživanje mogućih nepravilnosti u vezi s uslugom
 • Radi zaštite osobne sigurnosti korisnika usluge ili javnosti
 • Za zaštitu od pravne odgovornosti
  Sigurnost podataka
  Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.


Signali "Ne prati".


Ne prati (“DNT”) je postavka koju možete postaviti u svom web pregledniku kako biste obavijestili web stranice da ne želite da vas se prati. Možete omogućiti ili onemogućiti Ne prati tako da posjetite stranicu Postavke ili Postavke u svom web pregledniku.


Vaša prava
Cilj nam je poduzeti razumne korake kako bismo vam omogućili da ispravite, izmijenite, izbrišete ili ograničite korištenje svojih osobnih podataka. Kad god je to moguće, možete ažurirati svoje osobne podatke tako da nas kontaktirate kako bismo izvršili potrebne izmjene.

Ako želite biti informirani koje osobne podatke imamo o vama i ako želite da budu uklonjeni iz naših sustava, kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate pravo:

 • Za pristup i primanje kopije osobnih podataka koje imamo o vama
 • Za ispravak svih Vaših osobnih podataka koji su netočni
 • Da biste zatražili brisanje osobnih podataka koji se čuvaju o vama
  Imate pravo na prenosivost podataka za informacije koje nam dajete. Možete zatražiti kopiju svojih Osobnih podataka u uobičajeno korištenom elektroničkom formatu kako biste njima mogli upravljati i premještati ih.

Imajte na umu da vas možemo zamoliti da potvrdite svoj identitet prije nego što odgovorite na takve zahtjeve.


Pružatelji usluga
Možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane da olakšaju našu uslugu ("Pružatelji usluga"), da pruže uslugu u naše ime, da izvrše usluge povezane s uslugom ili da nam pomognu u analizi kako se naša usluga koristi.

Te treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i obvezuju se da ih neće otkriti niti koristiti u bilo koju drugu svrhu.


Analitika
Možemo koristiti pružatelje usluga treće strane za praćenje i analizu korištenja naše usluge.

Google Analytics je usluga web analitike koju nudi Google koja prati i izvješćuje o prometu na web stranici. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i nadzor korištenja naše usluge. Ovi se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže.
Možete isključiti mogućnost da vaša aktivnost na usluzi bude dostupna Google Analyticsu instaliranjem dodatka preglednika za isključivanje Google Analytics. Dodatak sprječava Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijeli informacije s Google Analyticsom o aktivnostima posjeta.
Za više informacija o praksi privatnosti Googlea, posjetite web stranicu Google Privacy & Terms.


MailChimp
MailChimp koristimo za slanje e-pošte o marketinškim savjetima i nadolazećim događajima. Svaka e-pošta ima poveznicu za odjavu pretplate tako da se možete odjaviti u bilo kojem trenutku. Pročitajte politiku privatnosti MailChimpa za više informacija.


Hotjar
Hotjar koristimo za prikupljanje i analizu podataka o ponašanju korisnika u vezi s korištenjem web stranice. Pročitajte Hotjarovu politiku privatnosti za više informacija.


WordPress
Na našem blogu koristimo Jetpack za komentare na blogu i Akismet za zaštitu od spama. Automattic je organizacija koja stoji iza WordPress CMS-a i dodatka Akismet. Pročitajte Pravila privatnosti tvrtke Jetpack Otvara novi prozor i Pravila privatnosti tvrtke Automattic za više informacija.


YouTube
Na našem blogu ugrađujemo YouTube videozapise koje smo izradili unutar našeg sadržaja. Pročitajte Pravila o privatnosti usluge YouTube  za više informacija.


Veze na druge stranice
Naša usluga može sadržavati poveznice na druge stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.


Privatnost djece
Naša usluga nije namijenjena osobama mlađim od 13 godina ("Djeca"). Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od bilo koga mlađeg od 13 godina.

Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da su nam vaša djeca dala osobne podatke, molimo da nas kontaktirate. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od djece bez provjere pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih informacija s naših poslužitelja.


Promjene ove Politike privatnosti
S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.


Dodatno


Više o GDPR-u možete pročitati ovdje

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

(385)989561530 

Kontaktirajte nas >


Pridruži se 600+ osoba koje primaju besplatne digitalni marketing savjete svaki drugi tjedan

Hvala, uskoroćemo vas kontaktirati!

Prijavom prihvaćate našu Politiku privatnosti.

© 2024 Marketing za sve