Marketing za sve

Usluge SEO optimizacije

Provjerene usluge SEO optimizacije za tražilice

Pretraživanje je najmoćniji izvor prometa na vašoj web stranici. Zato je SEO optimizacija za tražilice na stranici toliko važna za vaše malo poduzeće.

U Marketingu za sve smo specijalizirani za izvođenje učinkovite SEO optimizacije web stranice koja privlači stalan tok kvalificiranih posjetitelja u rezultatima pretraživanja

Usredotočeni smo na stvaranje vrhunske usluge za klijente

Google recenzija
Clutch recenzija
Glassdoor recenzija
top digital agency
top digital agency
top digital agency
SEmrush certificirani partner

Jeli vaša web stranica stoji na mjestu?

Vjerojatno ste puno uložili u izradu web stranice svoje tvrtke – novac, resurse, sate, kreativnost i više. Ipak, nakon svega vaša web stranica jednostavno ne daje željeni rezultat.

Konverzije i stope angažmana su niske, potencijalni klijenti su presušili, a promet se značajno usporio.

Pretvorba web stranice u profitabilnu zahtijeva dugoročnu predanost evoluciji vaše web stranice u kombinaciji s dokazanom stručnošću Marketing za sve.

Koristeći SEO optimizaciju za tražilice i strategije optimizacije pretvorbe, preobrazit ćemo vašu online prisutnost!

Koji su rezultati naše SEO usluge?

Više kvalificiranog organskog prometa na web stranici, poboljšano korisničko iskustvo i što je najvažnije veća stopa konverzije, koja je u skladu s vašim najvećim očekivanjima.

Pokretanje web stranice

SEO optimizacija olakšava rad vaše web stranice

SEO optimizacija iziskuje dosta rada i vremena. Klijenti nas pitaju kad možemo očekivati rezultate. Možete ih očekivati nakon nekoliko tjedana i mjeseci.

Naši SEO stručnjaci znaju kako brzo poboljšati rangiranje i promet pretraživanja na Google-u.

Iskoristite potencijal vaše web stranice za privlačenje prometa i potencijalnih klijenata kako bi vam pomogla ispuniti poslovne ciljeve.

Koliko dugo bi zadržali zaposlenika koji se jednostavno pojavi u uredu svaki dan, ali ništa nije proizveo? Ako vaša web stranica nije optimizirana, to je kao da vas taj zaposlenik košta dosta novca, zauzima prostor i ne radi posao koji bi trebao.

Često naši klijenti kažu: "želimo ostvariti više prihoda od svoje web stranice". Ali ono što mnogi ne razumiju jest da je kreiranje web stranice tek početak.

Za postizanje održivih, profitabilnih i dugoročnih rezultata potrebna je stalna predanost i provjerene strategije tima stručnjaka SEO optimizacije za tražilice.

Zašto SEO optimizacija treba biti prioritet za vaše poslovanje?

Tražilice su obično jedan od najvećih izvora prometa na web stranicama. Da bi iskoristili potencijal ovog izvora prometa morate se pojaviti u prvim rezultatima pretraživanja za svoje ciljane ključne riječi. Istraživanja kažu da prva tri organska rezultata dobivaju više od 50% svih klikova.

Korelacija je vrlo jednostavna - što ste viši u poretku, više će ljudi posjetiti vašu stranicu. To znači više prometa - veća zarada!

Optimizacija web stranice za tražilice igra ključnu ulogu u poboljšanju vaših pozicija u poretku. Drugim riječima, postojanje web stranice bez SEO optimizacije bi značilo zanemarivanje jednog od najvažnijih kanala generiranja prometa, odnosno potpuno prepuštanje tog prostora vašim konkurentima.

SEO optimizacija web stranice uzima u obzir korisnike i tražilice, kako bi privukla organski promet. To čini pružanjem relevantnog sadržaja koji zadovoljava potrebe onih koji pretražuju.

Zato je SEO optimizacija glavni prioritet tvrtkama koje svoje poslovanje temelje na e-trgovini i promet ostvaruju putem pretrage na tražilicama.

Trenutni web dizajn projekti

Zašto su vam potrebne SEO usluge?

Je li vaša web stranica profitabilan poslovni alat s visokom stopom konverzije? Otkrijte kako naše usluge SEO optimizacije mogu dramatično promijeniti rezultate vaše web stranice.
 
Kombinirajući naše SEO strategije i strategije optimizacije pretvorbe, preobrazit ćemo vaše web mjesto, postižući rezultate i pružajući učinak koji premašuje vaša očekivanja. 

Što kad SEO dovede posjetitelje na vašu web stranicu?

Kad posjetitelji stignu na vašu web stranicu, moraju poduzeti neku radnju. Svaka napuštena košarica za kupnju, svaka poveznica na koju se ne klikne, svaki obrazac koji ostane neispunjen je izgubljena prilika.

Kako izvući najveću vrijednost od svakog posjetitelja?

Naši stručnjaci za web dizajn gledaju sve - od dizajna i izgleda web stranice, do teksta i tona vaših zaglavlja i poziva na radnju. Dopustite nam da vam osiguramo, da SEO optimizacija web stranice bude za konverzije. Sve je važno.

Optimizacija web stranice nije samo dobivanje prometa. Uspjeh vaše web stranice dolazi od toga da se posjetitelji pretvore u potencijalne kupce, pretplatnike, kupce ili bilo što drugo što je u skladu s vašim poslovnim ciljevima.

Zašto je SEO optimizacija web stranice toliko važna?

 • Pojavljivanje u vrhu poretka na tražilicama izgrađuje vjerodostojnost vašeg sadržaja;
 • Obavještava kupce o najboljim ponudama, novim proizvodima ili uslugama, i jedinstvenim pogodnostima koje nudite;
 • Daje kupcima u pravom trenutku rješenje prilikom njihova istraživanja;
 • Skraćuje ciklus njihove kupnje, što dovodi do povećanja prihoda i većeg povrata ulaganja.

S obzirom na važnost pretraživanja i utjecaj SEO-a na poslovanje, nije ni čudo da SEO optimizacija igra sve istaknutiju ulogu u online poslovanju.

Stvaranje sadržaja koji će biti rangiran za ključne riječi

Pronalaženje pravih ključnih riječi samo je prvi korak našeg procesa. Sljedeća usluga content marketinga uključuje stvaranje contenta ili sadržaja koji će biti rangiran za odabrane ključne riječi.

Content marketing i SEO optimizacija dva su nezamjenjiva dijela SEO-a, bez kojih naša usluga SEO optimizacije ne bi u potpunosti ispunila svrhu.

Naši stručnjaci za content marketing kreiraju sadržaj koji je doslovno među 10 najboljih na određenu temu. Zašto?

Postoji 10 organskih rezultata na prvoj stranici svakog SERP-a, a to je mjesto gdje želite biti. To je mjesto gdje vas mi dovodimo svojim SEO i Content marketing radom.

Kako osiguravama da vaša stranica ispunjava namjeru iza upita za pretraživanje?

Sljedeće uzimamo u obzir prilikom stvaranja relevantnog sadržaja:

 • Tematska relevantnost: jedan od načina na koji Google određuje temu stranice je gledanje ključnih riječi koje se pojavljuju na stranici. Brinemo da optimizacija web stranice za ključne riječi bude bez pretjerivanja;
 • Vrsta sadržaja: provjeravamo je li vaša stranica pruža odgovarajuću vrstu sadržaja za upit. Pregledavamo koje su vrste rezultata rangirane za ključnu riječ (npr. odredišne stranice, stranice proizvoda, informativne objave, recenzije itd.);
 • Svježina sadržaja: neke vrste tema, kao što su ažurirane vijesti ili recenzije proizvoda, zahtijevaju svježe, ažurirane informacije. Ako je upit za pretraživanje vremenski osjetljiv, osiguravamo da vaš sadržaj na stranici ostane ažuran;
 • Lokacija: Google može poslužiti različite rezultate ovisno o lokaciji tražitelja. Ako je to slučaj, prilagođavamo strategiju u skladu s našim uslugama lokalnog SEO-a (npr. ako vodite lokalnu tvrtku, slijedimo lokalne najbolje prakse za SEO).

SEO je važan za rast prometa vašeg malog poduzeća

SEO optimizacija može potaknuti rast i rezultate za bilo koju vrstu poslovanja. Imamo studije slučaja SEO-a i priče klijenata koji to dokazuju.

SEO ima uspjeha i može pomoći, bilo da je vaša tvrtka mala, srednja ili velika u svim vrstama djelatnosti: obrazovanje, moda, zdravstvo, proizvodnja, maloprodaja, ugostiteljstvo itd.

Zašto moramo provesti audit vašeg web mjesta?

Najbolji način za dobivanje općeg pregleda upotrebljivosti web stranice je provođenje potpunog audita ili revizije web stranice. To je vrlo važan aspekt naše usluge.

U reviziji vašeg web-mjesta pronalazimo nekoliko izvješća koja se fokusiraju na različite aspekte izvedbe vašeg web mjesta. Koristeći napredni alat provjeravamo probleme s kojima se susreće vaše web mjesto i dajemo preporuke kako ih riješiti.

Tražilice koriste nekoliko signala izvan stranice kako bi utvrdile može li se vašoj web stranici vjerovati. Jedan od najjačih signala i čimbenika rangiranja općenito su povratne veze, odnosno veze s drugih web stranica koje upućuju na vašu web stranicu.

Audit web mjesta

Koju uslugu pokriva tehnički SEO?

Ukratko, osigurava pregledavanje i indeksiranje vaše web stranice. Osigurava da vaša web stranica zadovoljava standarde upotrebljivosti. To uključuje čimbenike poput:

 • Sigurnost web-mjesta: vaše web mjesto treba ispunjavati standardne sigurnosne kriterije, poput posjedovanja SSL certifikata (koristeći HTTPS protokol umjesto HTTP-a);
 • Brzina stranice: Google brže stranice rangira više u rezultatima pretraživanja - pružaju bolje korisničko iskustvo;
 • Prilagođenost mobilnim uređajima: Google procjenjuje vaš sadržaj na temelju njegove izvedbe na mobilnom uređaju (Mobile first indexing). SEO osigurava da korisnici mobilnih uređaja mogu jednostavno konzumirati vaš sadržaj;
 • Jednostavnost korištenja: trebali bi imati strukturu web stranice koju je lako pratiti i koja omogućuje posjetiteljima da brzo pronalaze traženo, da se kreću kroz vašu stranicu bez ikakvih problema i prepreka.

SEO je prilagođena usluga

Vaše poslovanje je jedinstveno, zbog čega prilagođavamo svaku SEO strategiju kako bi zadovoljila specifične potrebe svakog poduzeća.

To osigurava da su vaše web mjesto i sav vaš sadržaj usklađeni s vašim brendom i cjelokupnom strategijom digitalnog marketinga.

Naši SEO stručnjaci imaju prilagođeni pristup za svakog klijenta. Možete biti sigurni da je vaša web stranica optimizirana za maksimalnu vidljivost i angažman.

Naše SEO usluge uključuju, ali nisu ograničene na:

 • Istraživanje ključnih riječi
 • SEO pisanje i uređivanje sadržaja
 • Tehnički SEO audit i popravci
 • Istraživanje konkurencije
 • Lokalna SEO podrška

Koje su naše usluge SEO optimizacije?

Kada radimo SEO optimizaciju vaše web stranice, nema kašnjenja, nema neučinkovite komunikacije, nema odgode, nema provjere da se vidi što je moguće, nema "naprijed-natrag". Štedimo vam vrijeme i glavobolju.

SEO pisanje i uređivanje contenta

Koristeći učinkovite strategije kreiramo relevantan, autoritativan, kvalitetan i vjerodostojan sadržaj koji je glavni pokretač rangiranja na tražilicama. Kvalitetan sadržaj kreiran za vašeg namjeravanog korisnika povećava promet web stranice, što poboljšava autoritet i relevantnost vaše web stranice. 

Tehnički SEO audit i popravci

Koristeći napredne alate provjeravamo vašu web stranicu zbog mogućih tehničkih problema, koje uključuju neispravne veze, lance preusmjeravanja i petlje, te duplicirani sadržaj. Rješavamo tehničke SEO probleme zato što bi mogli zbuniti botove tražilice i stvoriti probleme za indeksiranje.

Lokalna SEO podrška

Svako poduzeće koje ima fizičku lokaciju ili opslužuje geografsko područje, može imati koristi od lokalnog SEO-a. Naši uobičajeni lokalni SEO zadaci uključuju: optimiziranje poslovnog profila vašeg poduzeća na Google-u, fotografiranje proizvoda i prostora, pronalaženje lokalnih ključnih riječi, stvaranje lokalno relevantnog sadržaja.

Istraživanje ključnih riječi

Identificiramo i ciljamo određenu temu s ključnim frazama, za svaku stranicu s vjerodostojnim sadržajem na vašoj web stranici. Postavljamo ključne riječi u URL stranice, naslov i podnaslov stranice, te u sadržaj. Brinemo o čitljivost i upotrebljivost koje još uvijek imaju prednost nad optimizacijom za tražilice.

Istraživanje konkurencije

Konkurentska analiza može pomoći da saznate detalje o tome kako vaša konkurencija radi i identificirate potencijalne prilike u kojima ih možete nadmašiti. Omogućava vam da ostanete u tijeku s trendovima i osigurate da vaš proizvod dosljedno ispunjava standarde u djelatnosti. Pruža vam mjerilo prema kojem možete mjeriti rast.

SEO internet marketing

SEO implementiran s društvenim medijima, promidžbom i korištenjem pametnih tehnika za izbjegavanje konkurencije vam dovodi više prometa. Optimizirani naslovi, opisi i oznake vaših oglasa i videozapisa drastično povećavaju vidljivost vaše objave.

Što očekivati ​​od agencije za optimizaciju web stranice?

Optimizacija web stranica ima snažan i trajan učinak koji traje godinama. Ovo je ono što možete očekivati ​​kada radite s našom agencijom za web optimizaciju i digitalni marketing:

 • Viši rang u pretraživanju i više kvalificiranih posjetitelja kroz poboljšani sadržaj i relevantnost;
 • Veći postotak klikanja kroz uvjerljivije pozive na radnju;
 • Bolja analiza i izvješćivanje jasno prikazano i jednostavno objašnjeno vama i vašim dionicima;
 • Veće stope pretvorbe i više potencijalnih kupaca kroz razmjenu poruka, povjerenje i iskustvo posjetitelja bez problema;
 • Pročišćena strategija sadržaja s revizijom postojećeg sadržaja, svaka blog objava i sav content marketing zadovoljavaju potrebe posjetitelja vaše web stranice, na društvenim mrežama, na odredišnim stranicama Google oglasa.

Optimizacija stope konverzije

Pretraživanje privlači posjetitelje, ali promet (gotovo) nikada nije cilj. Svaka napuštena košarica za kupnju, svaka nekliknuta poveznica u vašem toku, svaki obrazac koji ostane neispunjen izgubljena je prilika. Dakle, kako izvući najveću vrijednost od svakog posjetitelja?

Dopustite nam da optimiziramo vašu web stranicu za konverzije. Naše usluge SEO agencije primjenjuju znanost za povećanje prihoda na vaše poruke, izgled i dizajn.

Optimizacija web stranice nije samo povećanje prometa. Vaš uspjeh dolazi od pretvaranja posjetitelja u potencijalne kupce, kupce, pretplatnike, donatore. Radi se o služenju stvarnim poslovnim ciljevima.

SEO partnerska agencija

Marketing za sve SEO agencija svojim radom dokazuje da sadržaj s promišljeno uklopljenim ključnih riječima donosi uspjeh.

Vaše poslovanje je jedinstveno zbog čega prilagođavamo SEO strategiju kako bi zadovoljila specifične potrebe svake tvrtke.

Osiguravamo da su vaše web mjesto i sadržaj usklađeni s vašim brendom i cjelokupnom strategijom digitalnog marketinga. Naši SEO stručnjaci imaju prilagođeni pristup za svakog klijenta.

Možete biti sigurni da je vaša web stranica optimizirana za maksimalnu vidljivost i angažman.

SEO partnerska agencija

"Organski promet se značajno povećao

Nakon nekoliko mjeseci suradnje, rezultati su bili očigledni. Organski promet na web stranici knjižnice se značajno povećao, a rangiranje za ključne reči je postalo mnogo bolje. Posebno me je impresioniralo to što su se vidljivi rezultati postigli u razumnom vremenskom periodu. Komunikacija sa timom je bila dobra. Uvijek su bili dostupni za pitanja i dodatna objašnjenja, a redovni izveštaji o napretku su bili detaljni i razumljivi. 

Renata DobrićRenata Dobrićravnateljica Gradske knjižnice Kaštela

Neka najbolja tvrtka za optimizaciju web stranica radi za vas

Naš predan tim stručnjaka ima viziju, vještinu, talent i alate za pronalaženje svega što može poboljšati vašu web stranicu, mjesec za mjesecom, godinu za godinom.

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

(385)989561530 

Kontaktirajte nas >


Pridruži se 600+ osoba koje primaju besplatne digitalni marketing savjete svaki drugi tjedan

Hvala, uskoroćemo vas kontaktirati!

Prijavom prihvaćate našu Politiku privatnosti.

© 2024 Marketing za sve