Marketing za sve

Ivo Perković

Osnivač/ CEO & CMO

ivo perkovic

SEO konzultant

Ivo je osnivač Marketing za sve, agencije za digitalni marketing iz Splita. Bio je na čelu marketinga u nekoliko privatnih tvrtki više od 12 godina. Uz prethodno akademsko ekonomsko obrazovanje i duboko ukorijenjenu strast za digitalni marketing, SEO i optimizaciju web stranica, Ivo je cijenjen kao vodeći stručnjak u području digitalnog marketinga.

Ivo je SEO konzultant s uspješnim SEO rješenjima.

Ivo kombinira svoju stručnost u digitalnom marketingu i SEO-u s vizionarskim pristupom web strategiji, što dovodi tvrtku do nagrađivane digitalne agencije. Od 2022. Ivino vodstvo i strateško usmjerenje bili su ključni u pružanju digitalnih rješenja za više desetaka malih i srednjih poduzeća.

Ivin pristup digitalnom marketingu temelji se na strategijama digitalnog marketinga koje se temelje na podacima, inovativnoj upotrebi umjetne inteligencije i dobrom razumijevanju ponašanja publike. Njegove metodologije u istraživanju publike, stvaranju sadržaja i SEO optimizaciji dosljedno su davale mjerljive rezultate za klijente.

Kreator digitalni marketing tečaja

Ivin doprinos na terenu nadilazi njegovu ulogu u Marketingu za sve. On je plodan pisac, autor je više od 50 članaka o strategiji sadržaja, optimizaciji za tražilice, umjetnoj inteligenciji, društvenim medijima i analitici.

Autor je Digitalni marketing vodiča/e-knjige: Digitalni marketing za štrebere, kreator Digitalni marketing tečaja i ostalih web i digitalnih tečajeva.

Ivo održi desetak digitalni marketing tečaja godišnje kao mentor na vlastitom tečaju ili kao vanjski suradnik u visokoškolskim ustanovama i centrima za cjeloživotno učenje diljem Hrvatske.

Uzvraćanje zajednici...

Osim svojih profesionalnih postignuća, Ivo je ekolog, duboko predan društvenom radu. 

Njegovi interesi su: fotografija, klavir, zaštita okoliša, životinje.

Marketing za sve

Dinka Šimunovića 2, Split

(385)989561530 

Kontaktirajte nas >


Pridruži se 600+ osoba koje primaju besplatne digitalni marketing savjete svaki drugi tjedan

Hvala, uskoroćemo vas kontaktirati!

Prijavom prihvaćate našu Politiku privatnosti.

© 2024 Marketing za sve